HOME             NFM             FOOD             DRINKS             HOTSPOTS             INSPIRATION            

woensdag 10 april 2013

Hotspot: TheProudOtter Café



TheProudOtter Café opende een maand geleden haar deuren in de Pijp. In dit café kun je heerlijk biologisch eten en drinken bestellen dat wordt geleverd door lokale bedrijven zoals Stadsbranderij Noord, de IJsmakerij en Streep. Je kunt binnenstappen voor een ontbijtje of lunch, maar ook voor een lekkere kop koffie en taart om tijdens het shoppen even op adem te komen. 



Shoppen kan trouwens ook bij TheProudOtter. Eigenares Kala Newman vertelt dat ze in samenwerking met de verschillende leveranciers een groeiend assortiment aanbiedt van lekkere dingen die je kunt kopen voor thuis. Er zijn flessen vlierbloesemsiroop, muffins, ijs en binnenkort kun je zelfs koekjesdeeg kopen om thuis te bakken. 



Naast etenswaren kun je ook andere spullen meenemen: kunst, sieraden en bijzondere tijdschriften zoals Cereal. Alle producten zijn door Kala zelf uitgezocht: 'Je kunt dus iets lekkers komen eten en tegelijk iets moois meenemen.'



De lunchroom bevindt zich in een andere duurzame winkel: Charlie + Mary. Deze twee concepten vullen elkaar goed aan en dat zorgt voor een gezellige sfeer. In combinatie met de leuke spulletjes en het lekker eten is dit echt een leuke nieuwe hotspot in Amsterdam!